Keizer Karel Olen organiseert verschillende activiteiten. De bekendste zijn ongetwijfeld het festival 'Gladiolen', het Boerkesfeest en 'Daar bij die molen'. Maar we doen ook de programmatie van de openluchtfilms 'Ciné Leemans' in de maand juli, huiskamervoorstellingen achter Olense gevels, de spiegeltent op het dorpsplein van Olen-Centrum in november, en zo veel meer. Ontdek ze allemaal!

PICKNICK OP HET PLEIN

De vzw Keizer Karel organiseert ook dit jaar weer een Picknick op het plein met de vertrouwde receptuur: languit genieten van goed gezelschap in het gras, lekker eten en verder niets … Je kan je eigen picknick meebrengen of je stelt je picknick samen aan ons uitgebreid picknick-ontbijtbuffet. In dat laatste geval moet je wel nog even je bestelling doorgeven. Ontbijten in stijl met een fles cava kan ook. Wij zorgen  voor gratis koffie, thee en chocomelk. Er wordt animatie voorzien voor jong en oud. Hoe kun je nog beter de zomer inzetten…

Zondag 25/06/17 van 09:00 tot 11:30 uur
picknick
DBDM-Schild

DAAR BIJ DIE MOLEN

In de schaduw van de Buulmolen kan je ook dit jaar weer de betere artiesten van het Vlaamse levenslied aan het werk zien.

7 en 8 juli AAN DE BUULMOLEN

FIESTA LATINA

Tijdens de zomer halen we het Zuiden naar Olen. Fiesta Latina is een festival vol dans en muziek. Met het live optreden van Ritmo Latino en DJ Baobab kan je je uitleven op de dansvloer onder de lindebomen. De toegang is bovendien volledig gratis.

ZONDAG 16 JULI, DORPSPLEIN OLEN-CENTRUM
kleinkunst

KLEINKUNSTFESTIVAL

Op het dorpsplein van Olen-Centrum ontvangen we de beste kleinkunstartiesten. Cleymans & groep is terug van de partij en hij brengt een hele reeks straffe artiesten mee: Lucas Van den Eynde, Dirk Denoyelle en de Nijghse Vrouwen met Astrid Nijgh, Amaryllis Temmerman, Riet Muylaert en Sabien Tiels.

De toegang is volledig gratis. 
 

ZONDAG 30 JULI, DORPSPLEIN OLEN-CENTRUM

KEIZER KRIEK

Een kinder-doe-festival op het dorpsplein van Olen-Centrum. Elke laatste zondag van de grote vakantie.

ZONDAG 27 AUGUSTUS, DORPSPLEIN OLEN-CENTRUM
kriek