ZONDAG 16 JULI, DORPSPLEIN OLEN-CENTRUM

Elke tweede zondag van juli is gekend als een hoogdag voor de fans van zwoele zuiderse ritmes. Ook dit jaar zullen er weer enkele duizenden liefhebbers afzakken naar het sfeervolle dorpsplein in Olen-centrum om er te genieten van het grootste gratis salsafeest van de streek.

De VZW Keizer Karel heeft ook nu weer voor een aangepast programma gezorgd waarbij de grote houten dansvloer op het plein tot het uiterste zal worden beproefd.

Gezien het succes van de voorbije jaren wordt het live optreden opnieuw verzorgd door het Salsa orkest “Ritmo Latino”. Deze band, met muzikanten van diverse nationaliteiten, is een graag gezien gast op diverse festivals waaronder Polé Polé en de Lokerse Feesten. Ook in Olen zullen zij er ongetwijfeld voor zorgen dat het dorpsplein wordt omgetoverd tot een exotisch dansfestijn. Deejay Baobab staat garant voor de verdere muzikale omkadering met Salsa, Merengue, en andere aanstekelijke Latin muziek.

Praktisch:

Starten doen we om 14.00h

Heb je geen dansbenen, geen probleem! Kom onder onze grote velumtent genieten van de zon, de opzwepende muziek en de zuiderse sfeer terwijl je nipt aan je lekkere cocktail. Om 18.00h sluiten we onze jaarlijkse Fiesta Latina af.