Foto: Koen Bauters

Gladiolen

De 21ste editie van Gladiolen wordt de grootste en gevarieerdste ooit!

Bestel hieronder meteen je tickets!!

29 en 30 mei 2020
Olen

Stevige gitaren en pittige elektrorock, hete hiphop en zwoele funk, zomerse indiepop en zotte beats staan allemaal op het programma. Je krijgt dit jaar een recordaantal groepen, want in plaats van met een DJ-set sluit de Mars Main Stage op beide dagen af met een feestje van een live band!

Op vrijdag 29 mei staat Goose op de affiche. De elektro-rockband brengt hun befaamde Non Stop-show, waarbij ze alle nummers live aaneen plakken tot één lange party. Een dag later, op zaterdag 30 mei, halen we Noordkaap naar ons podium. Na hun 3 comeback-concerten in de Brusselse AB zal de groep rond de onstuimige frontman Stijn Meuris eindelijk nog eens een langverwachte festivalshow spelen.

Het gitaargeweld van Equal Idiots, Black Leather Jacket en Fleddy Melculy en de indiepop van De Nieuwe Lichting-winnaars Portland en Mooneye krijgen het gezelschap van de sappige beats van Compact Disk Dummies en Gestapo Knallmuzik, de Nederlandse rap-sensatie Joost en ambiance-band Level Six. Nog een opmerkelijke naam op de affiche is Callboys Present Belga. De acteurs van de populaire TV-serie brengen samen met een 10-tal topmuzikanten een funky optreden vol zelden gespeelde Belgische topnummers.

Warm je dansbenen al maar op, want we presenteren ineens ook de volledige line-up van onze DJ-podia Club Vedett en De Beeck Stage. Hou je klaar voor een avontuurlijke trip langs de beste techno, house, drum & bass, retro-klassiekers, rockende metal, Italo-disco, dance en trance.

Met M.I.K.E. Push wordt de absolute nummer 1 van de dance-classics naar Olen gehaald. Zijn nummer “Universal Nation” werd in The Greatest Switch van Studio Brussel al voor het 4de jaar op rij uitgeroepen tot beste danceplaat aller tijden. Andere bekende toppers zoals DJ Wout, M&T ft. MC Mota, Goe Vur In Den Otto, Laston & Geo, Skyve ft. Flo Windey en Tivalo & Friends delen de draaitafels met fris jong talent als Amber Broos, Leon Mills, Arthur Lewis, MTOW, Maxus en Cappu & Chino.

Zijn alle namen nu bekend? Nee! Eén live groep van de Mars Main Stage op zaterdag houden we nog even in onze hoge hoed en toveren we pas over enkele weken tevoorschijn.

Op zaterdag 30 mei nodigen we je ook uit op Boekel Boulevard.

Het programma van deze gratis feestnamiddag in de straten rondom ons festivalterrein maken we later dit voorjaar bekend.

 

Gladiolen was de voorbije jaren telkens op voorhand uitverkocht. Wil je dit feestje niet missen, reserveer dan tijdig je ticket!

Bestel nu je tickets!