Comedynight - 11/11/2021

Op vraag van velen brengen we de Comedy Night weer op het podium van onze gezellige spiegeltent.

Reserveer hier!
Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1 en bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.

Spiegeltent, Dorpsplein Olen-Centrum
Donderdag 11 november 2021, 20.00 u

Ons ijzersterk programma zal garant staan voor een stand-up avond van de bovenste plank.

Roosje Pertz kreeg van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden.
Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse.

Johnny Trash is een man van vele talenten. Hij is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en Rockabillyzanger en -drummer in verscheidene bands. Enkel gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven, ontleedt hij met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch. Zonder moeite speelt de sympathiekste Vlaamse cowboy elk dak van elke zaal.

Michael Van Peel is terug! Na tien bejubelde eindejaarsconferences, een sabbatjaar en een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in. Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconference vol tragikosmische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen… euh… van alles! Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen… Iedereen is wel tegen iets maar niemand staat nog voor iets. Genoeg! Daar moet dringend tegen gerebelleerd worden.

Gelukkig kruipt comedy waar ze niet gaan kan, en huppelt ze waar ze niet kruipen moet. The Farce is strong. Use the Farce!

Welkom bij het verzet. Welcome to the Rebellion!

 

Reserveer hier!
Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1 en bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.
Iedereen ouder dan 12 jaar kan dit evenement in de spiegeltent bijwonen met een Covid Safe Ticket en zonder mondmasker of afstandsregels.