't Centrum feest 2022 zondag

Wat denk je ervan dat we in het laatste weekend van juli onze twee topactiviteiten voor jullie combineren onder 't Centrum Feest?

Dorpsplein Olen-Centrum, onder de velumtent
Zondag 31 juli Kleinkunstfestival – deuren open om 13.00 u

Ons Olense kleinkunstfestival is een van de gezelligste festivals van Vlaanderen en dat willen wij ook behouden. Starten doen wij met één meisje, één piano en een prachtige stem. Wij hebben niet lang geaarzeld om haar te vragen ons kleinkunstfestival te openen  want live op het podium is waar Kato werkelijk uitblinkt. Daarna is het de beurt aan de Vlaamse Jukebox, een vijfkoppige band die een selectie maakte van wat zij de Toppers van de Vlaamse Muziek noemen. Van de overbekende Will Tura en Bart Peeters tot de obscure protestliedjes uit de jaren 70. Van tekstuele pareltjes tot liedjes die eerst de haren op uw armen, en daarna uzelf doen rechtstaan. En weet u wat nog beter is? Jullie bepalen zelf mee het programma. Niet de groep, maar jullie kiezen wat zij spelen. Zo werkt dat nu eenmaal bij een Jukebox… Kortom een programma waar iedereen kan van genieten. gebracht door een team, rijk aan ervaring en reputatie.

Zo Ver Weg, Een Teken Van Leven, Doe Het Licht Maar Uit, Als De Dag Van Toen … wedden dat jullie aan een half woord genoeg zullen hebben om uit volle borst mee te zingen. Mama’s Jasje is nog lang niet uitgezongen, het succesverhaal wordt voortgezet. De warme stem van Peter Vanlaet is immers zoals goede wijn: ze wordt beter met de jaren!

Prijs: 15,00 euro (Kom je ook al graag op vrijdag? Met dit ticket mag je ook op vrijdag al gratis binnen.)

Aanvang 14 u (deuren open om 13 u)

Bestel je tickets hier!

Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1 en bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.