Villa Leemans Parkfeest

 

Donderdag 21 juli 2022 – 15 u - 24 u

in de tuin van het sociaal huis, Lichtaartseweg 9”

gratis toegang


Op deze nationale feestdag wordt er weer gefeest in de mooie tuin van de voormalige directeurswoning ‘Villa Leemans’. We bieden je een heerlijke cocktail aan van sfeer en gezelligheid en dit zowel voor jong als oud.

De jongsten onder ons trakteren we met een optreden van de Knetter Kidsband.

Knetter Kidsband

Stilzitten is geen optie. De live band brengt covers van hippe kinderhits. Trek je dansschoenen al maar aan.

Daarna volgt een ware ode aan de Belgische muziek met de Belpopband.

Belpopband

Deze coverband zet het beste van de Belgische muziek in de verf met hits als ‘There will be no next time (The Kids), ‘Not an addict’ (K's Choice), ‘I can't live in a living room’ (Red Zebra), …

De muzikanten van deze band hebben alvast hun voorliefde voor deze muziek gemeen. Met veel enthousiasme brengen in een energieke liveshow over aan hun publiek.

Bezetting: Ruben Degeest en Axana De Bondt (zang), Maxime Aerts (gitaar), Matthieu Janssens (basgitaar), Lucas Heytens (toetsen) en Thomas Blommaert (drum).

 

Dj Tivalo

DJ Tivalo bekend van het vroegere dj-duo DB Vox, sluit de avond af. Van achter zijn draaitafel laat hij je dansbenen vlotjes in beweging komen.

 

Tijdens het parkfeest kan je ook culinair genieten met heel wat lekkers in de aanbieding op het eetmarktje. Voor de kinderen is er kinderanimatie voorzien.