Jonas Winterland - huiskamervoorstelling

Jonas Winterland (pseudoniem voor Philip Vermeire) is een Belgische singer-songwriter uit Leuven.

Met zijn Nederlandstalig repertoire zocht hij inspiratie bij Eels, Spinvis en Gorki. Door de muziekpers wordt hij ook wel ‘het Nederlandstalige equivalent van Leonard Cohen’ genoemd. Jonas bracht in 2013 zijn debuutalbum “Mensen zijn gemaakt van dun papier” uit. Met de voorstelling “Retrospect” viert hij dus zijn 10-jarig artiestenbestaan.

Bezetting: Jonas Winterland (zang/gitaar).

Donderdag 06 oktober om 20.00 uur

Gastorganisatie Woonzorgcentrum Zilverlinde
Adres: Berkenstraat 15

 

 

Dit najaar zetten vier Olense gastgezinnen hun deur weer open voor een nieuwe reeks huiskamervoorstellingen. Het belooft weer een mooie editie te worden met een zeer diverse aanbod aan muziekgenres. De huiskamervoorstellingen starten om 20.00 uur en worden je gratis aangeboden door de vzw Keizer Karel Olen.

 

Inschrijven?

Woon je in Olen of in de parochie St.-Jozef grondgebied Geel? Dan kan je je inschrijven op twee manieren:

Ken je iemand van de bovenstaande gastgezinnen? Dan kan je rechtstreeks een plaats reserveren via het gastgezin.

Zijn de gastgezinnen je niet bekend? Geen probleem, elke Olenaar kan zich inschrijven via Vrije Tijd. Inschrijven kan vanaf maandag 13 juni telefonisch of via het e-loket (zoekterm: huiskamer) op olen.be. Aarzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.

 

Info: Vrije Tijd, 014 27 94 21, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.