Comedynight - 08/11/2023

Op vraag van velen brengen we de Comedy Night weer op het podium van onze gezellige spiegeltent.

Reserveer hier!
(VANAF VRIJDAG 6 OKTOBER 2023 OM 8.00 UUR)
Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1 en bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.

Spiegeltent, Dorpsplein Olen-Centrum
Woensdag 8 november 2023, start 20.00 uur, deuren open om 19.00 uur

Wij hebben dit jaar een ijzersterk programma voor jullie samengesteld. 

Beginnen doen we met Yannick Noben. Gedurende vele jaren werkt Yannick Noben al aan zijn comedy carrière. Beroepsmilitair en explosievenexpert by day en comedian by night. Kort. Beknopt. To the point. Krachtig. Maar eveneens te bescheiden, het is en blijft een Limburger. Geef deze beschermer des Vaderlands echter dat zetje richting een podium en hij wordt – met zijn humormitrailleur in aanslag – stukken langer van stof!  Trek uw camouflagepak aan en laat Yannick uw lachspieren bombarderen met spitsvondige analytische humor!

En dan is het de beurt aan twee Kempenaars. De eerste is Vincent Voeten. Gitzwarte humor en snoeiharde jokes in een droge vertelling, dat is wat je van hem mag verwachten. Wanneer deze straatflik op een podium klimt, laat hij geen enkel heilig huisje onberoerd. Laat uw gevoeligheden dus thuis en parkeer reglementair wanneer u naar hem komt  kijken. Enorm scherp, niet voor gevoelige zieltjes en recht uit de Kempen!

Maak daarna kennis met Jeroen Verdick, de Kempenzoon die jouw lachspieren laat werken met zijn aanstekelijke tongval en gevatte humor. Misschien ken je hem al als de sidekick van de populaire tv-show Hoe Zal Ik Het Zeggen? of als de stem van Love Island. Met zijn natuurlijke charme en humor weet Jeroen iedereen aan zich te binden en zal hij je laten lachen als nooit tevoren. 

Of de wereldproblemen gaan opgelost worden tijdens deze comedy night valt te betwijfelen, maar dat je met buikpijn van het lachen naar buiten gaat … dat staat vast.

Tickets te verkrijgen vanaf vrijdag 6 oktober 8.00 uur

Voorverkoop: 15 euro 
Kassa: 17 euro
De voorverkoop sluit af op dinsdag 7 november 2023 om 23.59 uur
DE AVOND ZELF KAN JE OOK NOG AAN DE INKOM BETALEN. ER ZIJN NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR.

Reserveer hier!
(VANAF VRIJDAG 6 OKTOBER 2023 OM 8.00 UUR)
Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1 en bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.