Kleinkunstfestival

28 juli 2024 - 14u00 - dorpsplein Olen-Centrum

Tijdens het grootste, gezelligste en bovendien gratis kleinkunstfestival in de Kempen, kun je de laatste zondag van juli op ons gezellige dorpsplein onder de velum tent weer genieten van een reeks straffe artiesten.

Jelle Cleymans bijt samen met zijn vijfkoppige band de spits af. In zijn eigen, frivole stijl neemt deze zanger je mee op muzikale roadtrip waarin hij oud en nagelnieuw werk verenigt. Bovendien brengt hij een aantal gasten mee die stuk voor stuk hun muzikale sporen al hebben verdiend. Wie die gasten zijn, houden we nog even onder de pet.

Daarna is het de beurt aan lokaal talent Kato Vivijs. Een paar jaar geleden was ze al te gast op ons festival, en liet toen zo een heel beklijvende indruk nadat wij niet anders konden dan haar terug te vragen.

Daarna schakelen we een versnelling hoger, we hebben niemand minder dan Raymond van het Groenewoud kunnen strikken. Samen met zijn straffe kompanen staat Raymond paraat om zijn talloze evergreens die al lang gebeiteld staan in ons collectief geheugen op ons podium te brengen naast enkele nagelnieuwe surprises. Altijd weer leverfris en gebracht met zoveel branie, dat je nooit genoeg krijgt van deze onverslijtbare klasbak. Voor het publiek put hij uit zijn oeuvre van 500 liedjes, desnoods mét toegift.

Praktisch:

  • Zondag 28 juli vanaf 14.00 uur op het dorpsplein in Olen-Centrum onder de velum tent
  • Toegang is gratis
  • Wees sportief en kom met de fiets

 

Onze partners